Kinder Pinguin

 

Ingrediente:

Pentru blat:             -10 oua

                               -200 g zahar

                               -2 pliculete zahar vanilat

                                -5 linguri de pesmet

                                 -5 linguri de faina

                                 -5 linguri cacao

                                 -5 linguri miere

                                  -1/2 praf de copt

                                  -50 ml lapte

                                  -270 ml ulei

                                   -un praf de sare

 

Pentru crema:

                         -700 ml frisca

                         -1 plic gelatina

                         -3 linguri lapte

                          -2 linguri miere

                          -o esenta de vanilie

Mai avem nevoie de 2 glazuri de ciocolata de la Dr. Oetker

 

Mod de preparare:

(Blat)               Separ galbenusurile, le amestecam cu zahar si praful de copt.Adaugam cacaoa, pesmetul, laptele, uleiul si mierea. Peste albusuri se adauga compozitia. Blatul se taie in 2 parti cand se raceste.

 

(Crema)           Plicul de glatina se dizolva in 200 ml apa, separat batem frisca, se adauga mierea, laptele, esenta de vanilie, gelatina dizolvata si se mixeaza.

 

Asamblarea prajiturii

                        Pe primul blat se intinde crema, urmand prima glazura. Se tine 10 min la congelator. Dupa primul strat de glazura se aplica un al doilea strat de crema. Peste crema se aseaza al 2 lea blat. Cea de -a doua glazura se toarna peste blat si se baga din nou la congelator pentru 10 min. Peste acest strat de glazura se pune a 3 parte din crema. Deasupra se rade ciocolata!!!

 

 

 

Pofta buna!!!!